Rugógyártás, Rugókészítés
„Rugót rugalmasan, egyenesen a gyártótól”
Rugógyártás: 0,3 mm-től.
Eltört a laprugó? Mi újragyártjuk!

Eltört a laprugó? Mi újragyártjuk!

Laikusként fel sem merül bennük, hogy a minket körülvevő használati tárgyak milyen nagy százaléka tartalmaz valamilyen rúgót. Ha kertészkedés közben elpattan a metszőolló nyomórugója, az használhatatlanná válik. Nagy súlyú garázskapunk pedig nincs meg torziós rugó nélkül.

A rugók egy speciális típusa a lemezrugó. Más néven laprugó.

De hol is találkozhatunk vele a mindennapok folyamán?

Ha estére be akarjuk zárni a házat, ő jön velünk szembe: a bejárati ajtók zárszerkezetének elengedhetetlen része.

Amikor reggel felkelünk, és be szeretnénk engedni a napfényt, megint találkozunk vele. Minden esetben ezt történik, ha felhúzzuk a redőnyt vagy a reluxát.

Ha fel szerelnénk tenni egy képet vagy naptárt a falra, segít nekünk! Bizony, a fúrógép sem működik laprugó nélkül, hiszen visszahúzó rugója is a lemezrugók táborát népesíti.

Háziasszonyok figyelem! A legtöbb háztartási gépben is ott van a laprugó. Ha a mosógépben ez az alkatrész eltörik, akkor csak a mosóteknő marad mint alternatív, kényszerű megoldás.

Ez a professzionális, egyszerű, de mégis bonyolult rugó típus tehát sokszor segítenek nekünk mindennapi tevékenységeink során.

Mit tudunk tenni, ha laprugó eltörik?

A laprugó alapanyaga az edzett kékszalag acél. Ez a kötegbe fogott, különböző hosszúságú rugólapokból álló rugócsoda azért különleges, mert ha eltörik, nem kell az egészet kicserélni. Elég, ha eltávolítjuk a törött elemet, és gyártatunk egy vele megegyezőt. Ezt nagyon egyszerűen meg tudjuk oldani Önnek!

Ha eltört a laprugó, hozza be hozzánk, vagy küldje el nekünk! Mi legyártjuk a pontos másolatát, így kedvenc műszere újra működni fog!

Nem kell új mosógép után rohangálni, nincs szükség arra, hogy másik redőnyt szereljünk fel! Hiszen mi nemcsak tömeggyártásban gondolkodunk. Akkor is segítünk Önnek, ha csak egy elemre van szüksége.

Mi rövid határidővel vállaljuk a sérült elem vagy az egész lemezrugó legyártását.

Hőkezeléssel készítjük, megbeszélés szerinti szélességben és hosszúságban. És nemcsak a gyorsaságot, de a minőséget is biztosítjuk. Cégünk 1947 óta van jelen a piacon. Múltunk, referenciáink a biztosíték arra, hogy termékeinkben sem fog csalódni!

Ha laprugóra van szüksége, de nem tudja, hogyan induljon el, keressen minket bizalommal!

Close
Top
Ez a weboldal sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.
Adatkezelési tákékoztató Rendben! Figyelmeztető bezárása!