Torziós rugókészítés

A torziós rugó, lényegében egy acélrúd, amelynek szárkialakítása a felhasználásától függően többféle lehet. A torziós rugó forgatónyomaték hatására energiát tárol, és csak csavaró nyomatékkal terhelhető. Ez a típus kerek keresztmetszetű huzalból készült és különböző átmérővel rendelkező hengeres csavarrugó. Legtöbbször kisebb autók hátsó futóművénél használatos, mert kevés helyet foglal. Műszaki rajz illetve mintadarab alapján készülhet.
Készítünk torziós rúgókat a legkülönbözőbb formákkal, az elképzeléseknek megfelelően.

Huzalátmérő: Ø mm
Rugóátmérő: Ømm
Szabadhossz: mm
Tűrés: MSZ

 

Írhat e-mailt is azonban az e-mail cím megjelenítéséhez kérjük fogadja el az adatkezelést!:

Be kell jelölni, hogy elfogadja az adatkezelést!

Rugó rendelés:

Kitöltendő mező!
Helyesen kitöltendő mező! *
Helyesen kitöltendő mező! pl.:+36305558888
Helyesen kitöltendő mező!
A mező nem lehet üres ill. az extra karaktereken kívűl más speciális karaktert nem tartalmazhat! : ; - _ + * . , ? ! / \ ( ) m² m³ @ %
Kérem töltsön fel fotót vagy technikai rajzot!

Be kell jelölni, hogy elfogadja az adatkezelést!

Torziós rugókészítés

0,3 - 25 mm.

 

Torziós rugó szinte nélkülözhetetlen egy gyártott vagy beszerelt garázskapunál!

A vevői igényeket célszerű ez esetben is figyelembe venni, így méret és legkülönbözőbb formák alapján legyártott torziósrugóval Ön eleget tehet neki.

Egy torziósrugó viszonylag kevés helyet foglaló rugótípus, és a legkülönbözőbb formákkal és szár- és szögállásokkal készülhetnek el. Így tudják biztosítani az elérhető forgatónyomatékot, az elfordulási szöget és a rögzítésmódot, ennek pedig számos fajtáját. Nagyobb súlyú vagy méretű garázskapuknál mindenképpen ajánlott a torziósrugó használata.