Logó

„Rugót rugalmasan, egyenesen a gyártótól”

Torziós rugókészítés

A torziós rugó, lényegében egy acélrúd, amelynek szárkialakítása a felhasználásától függően többféle lehet. A torziós rugó forgatónyomaték hatására energiát tárol, és csak csavaró nyomatékkal terhelhető. Ez a típus kerek keresztmetszetű huzalból készült és különböző átmérővel rendelkező hengeres csavarrugó. Legtöbbször kisebb autók hátsó futóművénél használatos, mert kevés helyet foglal. Műszaki rajz illetve mintadarab alapján készülhet.
Készítünk torziós rúgókat a legkülönbözőbb formákkal, az elképzeléseknek megfelelően.

Huzalátmérő: Ø mm
Rugóátmérő: Ømm
Szabadhossz: mm
Tűrés: MSZ

 

Rugógyártás - ajánlatkérő/megrendelő űrlap

Vagy rendelhet az: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen is!

Már egy-két darab torziós rugó gyártását is vállaljuk!

  Fájl kiválasztása

  img

  0,3 - 25 mm.

   

  Torziós rugó szinte nélkülözhetetlen egy gyártott vagy beszerelt garázskapunál!

  A vevői igényeket célszerű ez esetben is figyelembe venni, így méret és legkülönbözőbb formák alapján legyártott torziósrugóval Ön eleget tehet neki.

  Egy torziósrugó viszonylag kevés helyet foglaló rugótípus, és a legkülönbözőbb formákkal és szár- és szögállásokkal készülhetnek el. Így tudják biztosítani az elérhető forgatónyomatékot, az elfordulási szöget és a rögzítésmódot, ennek pedig számos fajtáját. Nagyobb súlyú vagy méretű garázskapuknál mindenképpen ajánlott a torziósrugó használata.