Rugógyártás, Rugókészítés
„Rugót rugalmasan, egyenesen a gyártótól”
Rugógyártás: 0,3 mm-től.
Ezért nem mindegy, honnan szerzi be a laprugót a redőnyhöz illetve reluxához

Ezért nem mindegy, honnan szerzi be a laprugót a redőnyhöz illetve reluxához

Mi ez a sötétség? – kérdi kollégájától Béla az üzletbe belépve reggel. Valószínűleg eltört a laprugó az egyik oldalon - válaszolja Gizi bosszúsan.

Mint minden, így a redőnyök gurtnicsévélő automatája is el tud romolni. Van, amelyik gyakrabban, és van, amelyik szinte kevés eséllyel. Ön gyártóként ez utóbbiban reménykedik. Hiszen nem szeretné ezt a történetet a saját redőnyeivel kapcsolatban túl gyakran hallani.

Van azonban egy tényező, mellyel viszonylag nagy eséllyel kikerülheti.

 

A törött rugót érdemes kicserélni - szól az örök jótanács. Hiszen a régi rövid időn belül ismét el fog törni.

Ilyenkor nincs mit tenni a tulajdonosnak. Keres egy árnyékolástechnikai szakembert, vagy egy rugókat gyártó céget, és legyártatja, beépíteti az elromlott alkatrészt.

Míg a rugós gurtnicsévélő automatát kicserélik, addig megpróbálják rögzíteni a felhúzott redőnyt.

Okosan, vagy kevésbé okosan. Hiszen meg kell előzni a redőnygurtni tönkremenetelét, a csavaródást, a deformációt, a szélek visszahajlását. Ezt pedig nem minden meghozott döntéssel lehetséges.

Emberünk vagy minél előbb hív egy szakembert, vagy saját maga kezd neki a cseréhez, ami nem kis balesetveszéllyel jár. Ugyanis a gurtnicsévélő dobozában felhúzott laprugó szétugorva súlyos sérüléseket okozhat.

 

A laprugó eltörése miatt keletkezik ekkora probléma?


A helyzet ironikus.

Hiszen egy kis apró alkatrészről van szó, mégis óriási problémát okoz. A helyiségben nincs fény.
Így vagy lámpát kell kapcsolni, mely további költségeket jelent az energiaveszteséggel.

Vagy átmenetileg biztosítani kell a redőny rögzítését; mindezt úgy, hogy további károk ne keletkezzenek benne.

A helyzet gondot okoz a tulajdonosnak.
És a helyzet gondot okoz Önnek is, a gyártónak.

Hiszen minél több hasonló eset történik, a termékei annál kevésbé lesznek vonzók a piacon. A vásárlói visszajelzések a boltokban, az Interneten hamar negatív reklámot csinálhatnak Önnek.

 

Azonban minőségi laprugókkal elkerülheti a kellemetlenségeket

A gurtnicsévélő automata tökéletességét 100%-san egyetlen gyártó sem tudja garantálni. Nem tudja biztosítani azt, hogy termékeivel soha senkinek nem lesz gyakorlati gondja, ami a gurtnikat illeti.

Azonban nem mindegy, hogy ez a szám annyira elenyésző, hogy említésre sem méltó. És évekig kiszolgálja a termék a tulajdonosait.

Vagy gyakori jelenségként nagy százalékban fordul elő a termékeknél.

 

Ezért válassza rugóinkat

Több mint fél évszázada, 1947 óta folyamatosan arra törekszünk, hogy jobbnál jobb minőségi rugókat gyártsunk le. A jó minőségű, hosszú élettartamú rugók titka számunkra a jó minőségű alapanyagokban, a szigorú minőség-ellenőrzésben és a gyártási folyamatok figyelemmel kísérésében keresendő.

A magas szintű szakmai tudás, a kiváló minőségű alapanyagok, valamint a megbízható géppark biztosította nálunk éveken keresztül a folyamatos fejlődést; mind a mai napig.

Ügyfeleinknek az idő alatt több millió rugót gyártottunk már le. Köztük volt a Magyar Tudományos Akadémia is. Így gyártottunk egyedi rugót az MTA-nak>>>

 

Egyedi igények alapján, a modern elvárásoknak megfelelően gyártunk. Ha rugógyártásra keres megfelelő szakembert, akkor mi vagyunk a beszerzési forrása!

Close
Top
Ez a weboldal sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.
Adatkezelési tákékoztató Rendben! Figyelmeztető bezárása!