Rugógyártás, Rugókészítés
„Rugót rugalmasan, egyenesen a gyártótól”
Rugógyártás: 0,3 mm-től.
Hordágyak készítésénél több múlik egy alkatrészen, mint gondolná

Hordágyak készítésénél több múlik egy alkatrészen, mint gondolná

A legmodernebb hordágyakat gyártó cégként számos tényezőt figyelembe vesz a gyártás és készítés során felhasznált termékek beszerzésénél. Azonban lehet nem is gondolt rá, hogy a hordágyat alkotó számos alkatrész közül egyetlen egy meghibásodása, vagy nem megfelelő működése a teljes termék működését gallyra vághatja.

Ez nem más, mint a hordágyaknál használt húzórugó. Nem mindegy tehát, honnan szerzi be a gyártás során.

 

Mivel súlyos és akár életveszélyes helyzetekben lehet rá szükség, ezért nem mindegy, hogy meddig és milyen minőségben szolgálják ki a célcsoportot. Legyen akár szó általános felhasználású hordágyról, műtőasztalról vagy mentőautó hordágyáról.

A mozgásukban korlátozott embereknek meghatározott szállítási módra van szüksége. A körülmények „áldozatai”.

Helyszínváltozáshoz, mozgatáshoz szükségük van segítségre. Bizonyos betegek esetében elengedhetetlen a hordágy használata. Így nélkülözhetetlen a betegellátásban.

 

Ezért állandó és zökkenőmentes működésük nem lehet a puszta szerencse kérdése.

Legyen szó egy idős, kiszáradt beteg sürgős kórházba szállításáról.

Vagy egy beteg korteremből a műtőasztalra történő eljuttatásáról.

 

A hordágyaknak csak akkor veszik hasznát az egészségügyben, ha mindig és minden helyzetben kifogástalanul működnek. Így újabb hordágyak, műtőasztalok rendelésére is csak akkor kerül sor, ha a termékek teljes elégedettséget váltanak ki.

Minőségileg kifogásolt alkatrészek rendelésével Ön a hordágyak gyártásának sikerességét kockáztatja

És számos további megrendelés kerülhet kérdőjeles helyzetbe.

 

Amire nem gondol a hordágyak gyártása során

Mentő és betegszállító autókban használható hordágyak esetében szem előtt tartja, hogy a gyártott termék gumizott kerekekkel rendelkezzen, valamint fékezhető legyen.

Fontosnak tartja hangsúlyozni a könnyen tisztíthatóságot, a műbőrrel bevont párnázott fekhelyet. Ami antibakteriális, légáteresztő matracból van, és felhajtható háttámlával rendelkezik, és több pozícióban is rögzíthető.

Az igényeknek megfelelően olyan termékeket gyárt, ahol az emelőkarok kihúzhatók, kihajthatók. És helye van az infúziónak és a hordágy járműben való rögzítése se nehézkes. Valamint terelőgörgőkkel is rendelkeznek.

Azonban mindebből kihagyja a lényeget.

 

Egy húzórugó még a betegellátásban is prioritást élvez

Ha Ön betegszállító kiegészítő termékeket gyárt, orvosi vagy rendelői bútorzatok gyártásával foglalkozik; akkor Ön sem hagyhatja figyelmen kívül a tényt:

Ha egy húzórugó felmondja a szolgálatot, a hordágy elveszti funkcionalitását. Így működőképessége kérdőjeleződik meg.

 

A hordágyak, műtőasztalok gyártása során a beszerzendő termékeknél tegye prioritásba a húzórugók megfelelő minőségben való beszerzését. Jelentéktelennek tűnnek, mégis óriási szerepük van a betegellátásban! Kérjen ajánlatot tőlünk még ma!

Close
Top
Ez a weboldal sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.
Adatkezelési tákékoztató Rendben! Figyelmeztető bezárása!