Rugógyártás, Rugókészítés
„Rugót rugalmasan, egyenesen a gyártótól”
Rugógyártás: 0,3 mm-től.
Rugógyártás, több mint fél évszázada?

Rugógyártás, több mint fél évszázada?

Vajon mi az a biztos pont egy rugógyártásban, mely szinte garantálja a minőségi és sikeres rugókészítést? Egy családi vállalkozás sikere, ahol a múlt kötelez. Rugóink olyan rugókészítő mester munkája révén készülnek, aki elmondhatja, hogy tapasztalata szinte mindenre kiterjed a rugógyártáson belül.

 

Ha 1947 óta, tehát több mint fél évszázada valaki elkötelezett továbbörökítője a kiváló minőségű és szakmailag profin kivitelezett rugók, lemezrugók gyártásának; akkor a tényszerű kijelentés „van tapasztalatom a rugókészítésben” is kevés arra vonatkozóan, hogy ismeri a rugókészítés fortélyait.

Az apáról fiúra szálló vállalkozás a második generációval ugyanazon értéketeket szem előtt tartva működik, mint a kezdetekkor. Specialitása az egyedi rugók, illetve laprugók legyártása.

 

Hogyan volt képes hosszú éveken át sikerrel fennmaradni a cég a rugógyártás területén?

A magas szintű szakmai tudás, a kiváló minőségű alapanyagok, valamint a megbízható géppark biztosította éveken keresztül a folyamatos fejlődést; mind a mai napig.

A rugó, illetve laprugó gyártása egyedi kivitelben valósul meg. Egyedi igények alapján, a modern elvárásoknak megfelelően. A megrendelők ilyen mértékben való kiszolgálása alapozza meg a hosszútávú együttműködéseket.

A mai napig.

 

Jó minőségű, hosszú élettartamú rugók titka

Az általunk gyártott laprugók megbízhatóak. Kiváló minőségüket és hosszú élettartamukat a jó minőségű alapanyagok, valamint a szigorú minőség-ellenőrzés és a gyártási folyamatok figyelemmel kísérése garantálják.

Ha rugógyártásra keres megfelelő szakembert, akkor mi vagyunk a beszerzési forrása!

Close
Top
Ez a weboldal sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.
Adatkezelési tákékoztató Rendben! Figyelmeztető bezárása!